Kinderwerk

Jezus vond kinderen zo belangrijk dat Hij ze vaak als voorbeeld stelde voor ons volwassenen en ons mede wijst op onze verantwoordelijkheid om voor hen te zorgen. . Wij willen dan ook graag de kinderen van 0 tot met 12 jaar oud een belangrijke plek geven in de gemeente. 

De kinderen gaan tijdens de dienst naar hun eigen plek om hen op eigen niveau te laten zien wie Jezus voor hen wil zijn. Een team van gepassioneerde kinderwerkers zorgt voor een divers programma en leert de kinderen op speelse wijze ook inhoudelijk over Gods liefde en geloof in een veilige omgeving. We luisteren naar een Bijbelverhaal, spelen, knutselen, kleuren, puzzelen of doen spelletjes. We behandelen diverse onderwerpen vanuit de bijbel. Vraag een kinderwerker naar het onderwerp, deze is wisselend.  

We vinden het belangrijk de kinderen een fijne tijd hebben bij het Baken en onderlinge vriendschap kunnen opbouwen.

In normale tijden zonder corona is er voor de kinderen iedere zondag een kinderprogramma.

Nu in coronatijd is er OF helemaal geen bijeenkomst of alleen de vierde zondag een kinderprogramma als we in het gebouw kunnen gezien de maatregelen tegen corona door de overheid. Als er de mogelijkheid is om in het gebouw te kunnen zijn in deze coronatijd, mogen de kinderen bij binnenkomst meteen naar de ruimten van het kinderprogramma in plaats van een gezamenlijke start met de volwassenen.


Het kinderprogramma is er voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar oud, bestaande uit drie groepen.
1. Timotheüs (0 jaar t/m 5 jaar)
2. Josia (6 jaar t/m 8 jaar)
3. Schatgravers (9 jaar t/m 12 jaar)


Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Plaats opmerking

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Mail ons


óf vul onderstaand contactformulier in

church blue Logo Baken 8.2 Exclamation Triangle Check code