Deze kerst vieren we op zondagmorgen 25 december samen als kerk dat Jezus is geboren. Dat doen we in een dienst voor jong en oud. Het is dus een echt gezinsdienst. De dienst begint om 10.30 uur.

In deze donkere tijd van het jaar, vraag jij je misschien ook wel eens af of het licht aan mag. Er spelen zich allerlei crisissen tegelijk af. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om zomaar in een fraai verlicht huis te kunnen zitten. Energiearmoede is al een woord aan het worden. En de oorlog in ons werelddeel werpt een zwarte schaduw over deze kerst. De herders in de tijd dat Jezus geboren werd, leefden ook onder donkere omstandigheden. Wat kunnen we van hen leren voor onze tijd? Een mooie vraag om samen over na te denken. En natuurlijk genieten we ook samen van een aantal mooie liederen en we drinken samen koffie na de dienst met wat lekkers erbij.

Je bent van harte welkom, ook als je misschien niet gewend bent om normaal een kerk te bezoeken. Voel je thuis bij ons. Het adres van onze kerk is Mendelssohnlaan 1a in Eindhoven.