Kinderwerk

art-2941706_1920
 

Jezus vond kinderen zo belangrijk dat Hij ze vaak als voorbeeld stelde voor ons volwassenen en ons mede wijst op onze verantwoordelijkheid om voor hen te zorgen. Wij willen dan ook graag de kinderen van 0 tot met 12 jaar oud een belangrijke plek geven in de gemeente. 

De kinderen gaan tijdens de dienst naar hun eigen plek om hen op eigen niveau te laten zien wie Jezus voor hen wil zijn. Een team van gepassioneerde kinderwerkers zorgt voor een divers programma en leert de kinderen op speelse wijze ook inhoudelijk over Gods liefde en geloof in een veilige omgeving. We luisteren naar een Bijbelverhaal, spelen, knutselen, kleuren, puzzelen of doen spelletjes. We behandelen diverse onderwerpen vanuit de bijbel. Vraag een kinderwerker naar het onderwerp, deze is wisselend.  

We vinden het belangrijk de kinderen een fijne tijd hebben bij het Baken en onderlinge vriendschap kunnen opbouwen.

Voor de kinderen is er elke twee weken op zondag een kinderprogramma. Deze start nadat gezamenlijk met de volwassenen in de grote zaal. Na gezamenlijke opening en muziek, gaan de kinderen naar de ruimten van het kinderprogramma. De zondag zonder kinderwerk hebben kinderen in de kerkzaal de mogelijkheid aan tafel te tekenen of lezen.

Het kinderprogramma is er voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar oud.

Meer lezen . . .